3·2·1® GS serie II DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2008

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Avgöra vilka enhetskoder som fjärrkontrollen använder

Fjärrkontrollen kan visa vilka koder som har programmerats för att aktivera styrning av utrustningen. Detta är användbart om du byter fjärrkontroller eller utrustning, eller om du vill ha koderna till hands för framtida referens.

Så här avgör du vilken enhetskod som är programmerad i fjärrkontrollen:

1. På fjärrkontrollen håller du knappen source nedtryckt för den enhet du vill kontrollera (TV, CBL-SATeller AUX) i ungefär fem sekunder tills de nya eljusen lyser
  2. Tryck på info -knappen
  3. Determin ethe code genom att räkna källans butto nlight blinkar ( till exempel betyder fiv eflashe siffran 5. Noll indikeras av en lång blinkning):
    1. Tryck på 1 och räkna antalet blinkningar för den första siffra
    2. Tryck på 2 och räkna antalet blinkningar för den andra siffra
    3. Tryck på 3 och räkna antalet blinkningar för trean siffra
    4. Tryck på 4 och räkna antalet blinkningar för urth siffra
  4. Tryck på knappen Avsluta