QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling®-hörlurar – Apple-enheter

Försäljning från 2014 – 2022

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Byta ut batteriet i produkten

Batteriet i produkten kan tas bort så att du kan sätta i ett nytt batteri om batteriet försvagas eller dör. Ta reda på hur du kommer åt och byter ut batteriet.

Så här byter du batteri:

Obs!  När du förvarar produkten under en längre tid tar du bort batteriet.
  1. Luta den högra öronkåpan inåt för att komma åt luckan till batterifacket
  2. Tryck försiktigt och lyft fliken på batteriluckan för att öppna den
  3. Ta bort batteriet genom att luta hörlurarna sso så skjuts batteriet ut
  4. Sätt i ett nytt batteri (positiv ände först)
  5. Stäng batteriluckan b ygentl genom att trycka på fliken på den främre luckan tills den klickar på plats.
Inserting battery