SoundLink® Mini Bluetooth®-högtalare

Försäljning från 2013 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Byta ut batteriet i produkten

Batteriet i produkten kan tas bort så att du kan sätta i ett nytt batteri om batteriet försvagas eller dör. Ta reda på hur du kommer åt och byter ut batteriet.

Sätta fast eller ta bort batteriet.

Så här byter du batteri:
  1. Placera försiktigt högtalaren så att knappanelen vilar mot en plan yta som inte avger märken. Leta reda på det märke som visar var du ska dra för att ta loss gummifoten

2. Dra rakt upp med pekfinger och tumme för att ta loss gummifoten från högtalaren. Foten ska nu endast sitta fast i högtalaren med den gummiflik som är instucken i högtalaren

3. Lossa de fyra batteriskruvarna med hjälp av den medföljande skruvmejseln (skruva motsols)

4. Ta ut batteriet ur högtalaren

5. Sätt i det nya batteriet:

1. Rikta in batteriskruvhålen med hålen på högtalaren

2. Skruva åt batteriskruvarna ordentligt med hjälp av skruvmejseln

6. Passa in gummiremsorna på fotens insida mot fördjupningarna på högtalaren och tryck fast foten ordentligt på högtalaren

7. Sätt högtalaren i laddningsstationen. Ladda batteriet i tre timmar eller tills batteristatuslampan lyser med ett fast grönt sken. Du kan använda högtalaren medan batteriet laddas