3·2·1® GS serie II DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2008

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda DVD-inställningen för widescreen

DVD-bredbildsalternativet är tillgängligt från produkten när du är ansluten till en 4:3-TV (icke-widescreen). Med det här alternativet kan du visa DVD-bilder i bredbildsformat (med svarta fält ovanför och nedanför) eller anpassa bilden till TV-skärmen (utsträckt vertikalt).

Ändra DVD-inställningen för widescreen.

DVD-bredbildsinställningen är endast tillgänglig när systemet är inställt på äldre 4:3-TV-apparater. Mer information finns i ställa in TV-bildförhållande.

Obs! På system med programvara 040100 eller senare ersattes widescreen-DVD med DVD-bild. För uppdaterade system, se ändra alternativ för DVD-bild.
  1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald
  2. Välj Video, ntryck på Enter
  3. Bläddra ned till widescreen-DVDoch tryck sedan på Enter
  4. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja modifie dor unmodifiedoch tryck sedan på Enter
    • Ej ändrad: Bilden är vertikalt utsträckt så att svarta fält inte visas ovanför och under bilden
    • Ändrad: Bilden är inte sträckt och svarta fält läggs till ovanför och under bilden
  5. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.