3·2·1® GS underhållningssystem

Försäljning från 2003 – 2004

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra bildformat

Med inställningen Bildformat på systemmenyn väljer du om ditt system ska formatera video från den interna DVD-spelaren, den anslutna videokällan och systemet ska användas för en äldre 4:3-TV eller en nyare 16:9-bredbilds-TV.

Välj ett alternativ för bildformat.

Det här alternativet är endast tillgängligt eif inställningen för TV -bildförhållande sis 4:3. För nyare 9:16 widescreen-TV-apparater är alternativet inte nödvändigt. Information om hur du ställer in sidförhållande finns i ställa in TV-sidförhållande.

T justera bildformatet för bildförhållandet 4:3:
  1. Slå på systemet och TV:n.
  2. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald
  3. Bläddra till  Systeminställningaroch tryck sedan på Enter
  4. Bläddra till  DVD-inställningar och tryck sedan på Enter
  5. Bläddra ned till Bildformat
  6. Bläddra till vänster eller höger för att välja Pan & SCA eller Letterbox:
    • Letterbo låter den anamorfiska bilden passera utan att lägga till fält ovanför eller under bilden. En omodifierad anamorfisk bild visas vertikalt utsträckt
    • Pan & Scan lägger till svarta fält ovanför och under den anamorfiska bilden så att epictur eis inte sträcks
  7. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.