Wave®-musiksystem IV

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Byta ut batterierna i fjärrkontrollen

Fjärrkontrollen fungerar med batteriström. När batterierna försvagas kan fjärrkontrollen sluta fungera eller fungera intermittent. Lär dig hur du öppnar batterifacket för att ta bort och sätta i nya batterier.

Så här byter du fjärrkontrollens batteri:

1. På den nedre kanten av fjärrkontrollen, var htabblås till vänster och håll den
  2. Medan du håller fliken till vänster  tar du ut luckan ur fjärrkontrollen
  3. Ta bort det gamla batteriet och sätt i ett nytt CR2032- eller DL2032-batteri
    Tips! När den placeras i smeten ydoor  , + symbolen på smeten yshould vara synlig för dig
  4. Tryck tillbaka luckan i fjärrkontrollen.

Replacing battery