Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Para ihop fjärrkontrollen med systemet

Om du ställer in fjärrkontrollen för första gången – eller om du har fått en ny fjärrkontroll – ska du ta reda på hur du kopplar den till systemkonsolen så att den kan styra systemet.

Se till att Soundbar är ansluten till samma nätverk som den enhet som kör Bose Music App

Soundbar måste vara i samma nätverk så att den kan ta emot kommandon från appen för att konfigurera fjärrkontrollen. Om Soundbar inte kan ansluta till Wi-Fi-nätverket använder du en Ethernet-kabel för att ansluta Soundbar till routern (eller åtkomstpunkten) så att den kan hittas av enheten som kör Bose Music-appen.

Använder du en iOS- eller Android-enhet?

iOS-enhet

Android-enhet

En enhet som kör appen är inte tillgänglig