3·2·1® GS underhållningssystem

Försäljning från 2003 – 2004

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Visa olika kameravinklar med DVD-innehåll med flera vinklar

Vissa DVD-skivor har ytterligare kameravinklar så att du kan visa DVD-innehållet ur ett annat perspektiv. Ta reda på hur du kommer åt den här funktionen när en DVD med flera kameravinklar spelas i systemet.

Så här väljer du en annan kameravinkel för tillämpliga DVD-skivor:

1. PLA ya DVD tha olika filmvinklar tillgängliga
  2. När ikonen för kameravinkel visas trycker du på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
  3. Bläddra uppåt eller nedåt bland  alternativen för DVD-uppspelningoch tryck sedan på Enter
  4. Bläddra uppåt eller nedåt och välj kameravinkel
  5. Rulla åt vänster om höger för att välja kakamer vinkel