Lifestyle® 18 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2003 – 2004

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in Auto Select Audio Track för DVD-källan

Med inställningen för automatiskt val av ljudspår kan du eller systemet välja ljudspår för den film du spelar upp. Om du väljer på kan systemet välja 5.1 ljudspår, om tillgängligt. Genom att välja av kan du välja vilket spår du vill höra från filmmenyn.

Så här ställer du in funktionen för automatiskt val av ljudspår:

1. Kontrollera att TV:n är på med rätt ingång vald
  2. Sätt på systemet
  3. Växla till CD-/DVD-källan
  4. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
  5. Tryck på nedåtpilen på fjärrkontrollen för att markera Systeminställningar
  6. Tryck på Enter på fjärrkontrollen
  7. Tryck på nedåtpilen på fjärrkontrollen för att markera DVD-inställningar
  8. Tryck på Enter på fjärrkontrollen
  9. Tryck på nedåtpilen på fjärrkontrollen för att markera automatiskt val av ljudspår
  10. Tryck på höger- och vänsterpilarna på fjärrkontrollen för att välja något av följande:
    1. På – systemet spelar automatiskt upp 5.1-kanaligt ljudspår när det är tillgängligt på en DVD
    2. Av - Ljudspår måste väljas manuellt
  11. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen två gånger för att stänga menyn
Obs! Om du vill spela upp en DTS-kodad DVD måste den här funktionen vara av.