3·2·1® underhållningssystem

Försäljning från 1970 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera DVD-spelarens regionkod

Skivspelare och DVD-skivor skapas för uppspelning inom angivna områden – vanligtvis i de områden i världen där de köptes. Du kan bestämma region för DVD-spelaren och sedan kontrollera om den överensstämmer med regionkoden som är tryckt på DVD:n för att säkerställa kompatibilitet.

Så här visar du DVD-spelarens regionkod:

1. Sätt i en DVD-skiva i systemkonsolen och börja spela det
  2.   På fjärrkontrollen trycker du på stoppknappen för att stoppa uppspelningen
  3. Tryck på knappen Inställningar
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  4. Bläddra ned till DVD-status
  5.   Längst ned på DVD-statusmenyn noterar du numret som visas bredvid regionkod. (Obs! Det här numret representerar DVD-spelarens regionkod, inte den isatta DVD-skivan.)