3·2·1® GS serie II DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2008

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in ingångskällan som styr TV-kanalbyte

Du kan välja den knapp för systemkälla (TV, CBL/SAT eller AUX) som du vill trycka på för att styra kanalbyte på TV:n. Det här är användbart om TV-ljudet är anslutet till en annan ingång än den som är märkt TV. På så sätt, när du trycker på önskad knapp (dvs. CBL/SAT), du kommer att höra TV-ljud och kunna ändra kanaler.

Så här ställer du in en kontrollknapp för TV-kanaler på fjärrkontrollen:

1. På fjärrkontrollen håller du ned knappen föregående eller sista tills lampan på de borttagna äggarna blinkar för att visa den aktuella inställningen: En blin kfor TV (standardinställning), två blinkningar för CBL-SAToch blinkar för  AUX
  2. Tryck på den knapp du vill använda för att styra TV-kanaler (TV, CBL-SATeller AUX).   Om t.ex. en kabelbox i har anslutits till CBL-SAT på systemkonsolen väljer du CBL-SAT. När du sedan trycker på knappen CBL-SAT på fjärrkontrollen hör du kabelljudet och kan byta kanal
  3.   Tryck på EXI tbutto nför att spara inställningen.