Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Rensa enheter som har programmerats i fjärrkontrollen

Om du inte längre vill att Bose-fjärrkontrollen ska styra andra enheter följer du de här anvisningarna.

Så här programmerar du om fjärrkontrollen:

1. Tryck på ikonen Inställningar i Bose Music-appen icon i det övre högra hörnet.
    Tips! Om en annan produkt visas trycker du på ikonen My Bose icon i det övre vänstra hörnet väljer du önskad produkt.
  2. I avsnittet Universell fjärrkontroll:
    • Välj TV om du vill ta bort programkontrollen för TV:n och tryck sedan på ta bort längst ned på skärmen
      remove TV

• Välj Konfigurera om du vill avprogrammera kontrollen för en enhet som inte är TV, välj den typ av enhet som ska tas bort och tryck sedan på ta bort längst ned på skärmen
      select a device type