SoundTouch® 220 Hemmabiosystemet

Försäljning från 2014 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Rensa enheter som har programmerats i fjärrkontrollen

Om du inte längre vill att Bose-fjärrkontrollen ska styra andra enheter följer du de här anvisningarna.

Så här avprogrammerar du fjärrkontrollen:

Radering av alla koder

1. På fjärrkontrollen håller du en av knapparna för källa intryckt (dvs. TV) i cirka tre sekunder lyser inte källknappen
  2. Tryck på 9-8-1: Källknapparna blinkar snabbt och stängs sedan av

Radera en specifik kod

1. Håll källknappen på önskad källa intryckt i cirka tre sekunder på fjärrkontrollen tills alla källknappar lyser
  2. Tryck på 0-1-4-0: Källknapparna blinkar snabbt och stängs sedan av