SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Försäljning från 2016 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Rensa enheter som har programmerats i fjärrkontrollen

Om du inte längre vill att Bose-fjärrkontrollen ska styra andra enheter följer du de här anvisningarna.

Så här programmerar du om fjärrkontrollen:

Obs! Den här återställningen raderar alla inställningar och återställer fjärrkontrollen till standardläget utanför boxen.
  1. På fjärrkontrollen håller du ned en källknapp (t.ex. TV eller CBL-SAT) tills alla sex källknapparna lyser och släpper sedan knappen: Den knapp som hölls förblir glödande
  2. På sifferknappsatsen anger du 981: Källknapparna blinkar för att bekräfta