SoundLink® around-ear Bluetooth®-hörlurar

Försäljning från 2015 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera den återstående batteriladdningen

Ta reda på hur du kontrollerar batteriets laddningsnivå med hjälp av produktens lampa eller Bose-appen, om tillämpligt.

Kontrollera den återstående batteriladdningen.

För att fastställa den återstående batterinivån slår du på headsetet och letar upp batterilampan på sidan av headsetet. Om headsetet redan är påslaget och inga lampor lyser trycker du på någon knapp på headsetet för att aktivera Bluetooth®- och batteriindikatorerna, eftersom de stängs av efter 10 sekunders inaktivitet för att spara på batteriet

När den inte laddas:

• Ett fast grönt sken indikerar att ½ till 8 timmars batteritid återstår
  • Ett fast gult sken indikerar att mindre än ½ timmars batteritid återstår
  • En blinkande röd lampa indikerar att batteriet måste laddas och att Bluetooth-modulen inte fungerar

Vid laddning:

• En blinkande gul lampa indikerar att Bluetooth-modulen laddas
  • En fast grön lampa indikerar att Bluetooth-modulen är fulladdad
  • En fast röd lampa indikerar att Bluetooth-modulen inte är inom acceptabelt temperaturområde
Obs! När den är ansluten till SoundLink-hörlurarna visar den mobila enheten hörlurarnas batterinivå nära skärmens övre högra hörn

Mer information finns i förstå indikatorlampor och information.