Bose Frames Alto

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera den återstående batteriladdningen

Ta reda på hur du kontrollerar batteriets laddningsnivå med hjälp av produktens lampa eller Bose-appen, om tillämpligt.

Kontrollera batterinivån för Bose-ramar.

Varje gång du slår på Frames hörs en röstanvisning om den aktuella batterinivån. När du använder ramarna och batteriet är svagt hör du ”låg batterinivå, ladda nu”. Jag tror inte att du hör något röstmeddelande när du slår på ramarna, se Aktivera eller inaktivera röstmeddelanden.

Om enheten är ansluten till en Apple-enhet visar den ramens batterinivå nära skärmens övre högra hörn och i meddelandecentret.