QuietControl 30 trådlösa hörlurar

Försäljning från 2016 – 2020

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera den återstående batteriladdningen

Ta reda på hur du kontrollerar batteriets laddningsnivå med hjälp av produktens lampa eller Bose-appen, om tillämpligt.

Kontrollera återstående batterinivå:

• När du sätter på produkten avger ett röstmeddelande (om det är aktiverat) batterinivån.  Batterilampan på insidan av höger sida av nackbandet visar också nivån:
    • Grönt: Mellan till full laddning
    • Lyser gult: Låg laddning
    • Blinkar med rött ljus: Ladda snart
  • När  du använder produkten blinkar batteriikonen rött när batteriet behöver laddas
  • Om hörlurarna är anslutna till en Apple-enhet visar enheten produktens batterinivå längst upp till höger på skärmen och i meddelandecentret

Så här kontrollerar du batterinivån med Bose Connect-appen:

Öppna Bose Connect-appen och anslut produkten.  När den är ansluten visas smet ylevel i en circl ein den nedre högra.

Tips! Om du har fler än en Bose Bluetooth®-produkt sveper du åt vänster till höger för att hitta önskad produkt.

Bose Connect app showing main screen