QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera den återstående batteriladdningen

Ta reda på hur du kontrollerar batteriets laddningsnivå med hjälp av produktens lampa eller Bose-appen, om tillämpligt.

Kontrollera den återstående batteriladdningen.

• Varje gång du slå på hörlurarna meddelar röstmeddelandet hörlurarnas batterinivå och batteriindikatorn under volymknappen lyser i 10 sekunder. Se punktlistorna nedan för information om laddningsnivåstatus
  • När hörlurarna redan är på aktiverar du LED-statusindikatorerna genom att trycka på valfri knapp på headsetet. Indikatorerna stängs av efter 10 sekunders inaktivitet för att spara på batteriet

När den inte laddas:

• Fast grönt sken: 1 eller fler timmars batteritid återstår
  • Fast gult sken: 1 timmar eller mindre batteritid återstår
  • Blinkande rött ljus: Batteriet ska laddas (Obs! Bluetooth® fungerar inte under laddning)

Vid laddning:

• Blinkande gult sken: Laddar
  • Fast grönt sken: Laddningen är klar
  • Fast rött sken: Systemet ligger inte inom acceptabelt temperaturområde
Mer information finns i förstå indikatorlampor och information.