S1 Pro system

Försäljning från 2018 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera den återstående batteriladdningen

Ta reda på hur du kontrollerar batteriets laddningsnivå med hjälp av produktens lampa eller Bose-appen, om tillämpligt.

Så här kontrollerar du batterinivån:

När batteriet är anslutet   blinkar lampan (bredvid strömbrytaren) när den är påslagen för att visa återstående batteriladdning. Du kan också kontrollera batterinivån när som helst genom att dubbelklicka på Bluetooth®-knappen i avsnittet Input 3 .

Tabellen nedan visar epower ligh status och motsvarande batterinivå.

Blå - 4 blinkningar 75 - 100 % laddade
Blå - 3 blinkningar 50 - 74 % laddade
Blå - 2 blinkningar 25 - 49 % laddade
Blå - 1 blinkning 10 - 24 % laddad
Röd - 1 blinkar mindre än 10 % laddat