SoundLink® Bluetooth®-högtalare III

Försäljning från 2018 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera den återstående batteriladdningen

Ta reda på hur du kontrollerar batteriets laddningsnivå med hjälp av produktens lampa eller Bose-appen, om tillämpligt.

Kontrollera den återstående batteriladdningen.

För att fastställa återstående batterinivå håller du strömbrytaren på högtalarens ovansida intryckt och observerar batterilampans färg.
  • Grönt: 70 % eller mer av en full laddning
  • Lyser gult: 20 % till 70 % av en full laddning
  • Blinkar rött: 20 % eller mindre av full kapacitet (uppladdning krävs)
Återstående laddningsnivå för batteriet kan inte kontrolleras om det har gått in i batteriskyddsläge som inträffar om högtalaren inte har använts under de senaste 24 dagarna. Om batteriet inte har använts på 24 dagar eller längre måste högtalaren först anslutas till elnätet innan batteriets laddningsnivå kan kontrolleras.

I vissa fall är det möjligt att batteristatusindikatorn och ”återstående laddningsnivå” blir osynkroniserade efter en tids inaktivitet. Om du kör ned batteriet tills du ser att den röda batteristatusindikatorn tänds ska du åtgärda detta genom att sätta på strömmen igen. Mer information finns i Ladda batteriet.

Om batteristatusindikatorn alltid är röd, se batterilampan lyser alltid rött.