Soundlink® on-ear Bluetooth®-hörlurar

Försäljning från 2017 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera den återstående batteriladdningen

Ta reda på hur du kontrollerar batteriets laddningsnivå med hjälp av produktens lampa eller Bose-appen, om tillämpligt.

Kontrollera återstående batteriladdningsnivå:

När du sätter på produkten lyser batterilampan på sidan av headsetet i 10 sekunder för att visa batterinivån. Efter 10 sekunder trycker du på en knapp för att inte visa indikatorn för ebattery.

När den inte laddas:

• En fast grön lampa indikerar att 30 minut till 8 timmars batteritid återstår
  • En fast gul lampa indikerar att batterilivslängden är mindre än 30 minuters
  • En blinkande röd lampa indikerar att batteriet behöver laddas och att Bluetooth®-modulen inte fungerar

Vid laddning:

• En blinkande gul lampa indikerar att Bluetooth-modulen laddas
  • En fast grön lampa indikerar att Bluetooth-modulen är fulladdad
  • En fast röd lampa indikerar att Bluetooth-modulen inte är inom acceptabelt temperaturområde
Tips! När en mobil enhet är ansluten till SoundLink-hörlurar visas hörlurarnas batteri i  skärmens övre högra hörn.