SoundSport Free trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera den återstående batteriladdningen

Ta reda på hur du kontrollerar batteriets laddningsnivå med hjälp av produktens lampa eller Bose-appen, om tillämpligt.

Kontrollera den återstående batteriladdningen.

Kontrollera hörlurarnas batterinivå när du använder hörlurarna:

• Varje gång du tar bort hörlurarna från laddningsfodralet visas batterinivån i ett röstmeddelande från höger öronsnäcka
  • När du använder hörlurarna visas ett röstmeddelande om batteriet behöver laddas
  • Kontrollera laddningsnivån i det nedre högra hörnet av hemskärmen i Bose Connect-appen
  • Om enheten är ansluten till en Apple-enhet visas hörlurarnas batterinivå i det övre högra hörnet på skärmen och i meddelandecentret

Kontrollera hörlurarnas batterinivå medan du laddar hörlurarna:

När en öronsnäcka sätts in lyser motsvarande laddningsindikator enligt laddningsstatus nedan.

Charging case battery lights
•○○○○ 0 % - 20 %
••○○○ 20 % - 40 %
•••○○ 40 % - 60 %
••••○ 60 % - 80 %
••••• 80 %–100 %

Förstå batterinivåbeteendet

• När öronsnäckorna tas bort från fodralet anger endast den högra öronsnäckan batteriets procentnivå för öronsnäckan. Röstmeddelandet anger inte batterinivån för vänster öronsnäcka
  • När headsetet är anslutet till enheten med Bose Connect-appen visar appen den lägsta batteriprocenten för de två öronsnäckorna. Till exempel: Om den vänstra öronsnäckan laddas till 30 % och den högra knoppen laddas till 80 %, anger röstmeddelandet en batterinivå på 80 %, men Connect-appen visar en batterinivå på 30 %. Detta är normalt beteende

Information om batteriets livslängd: Ett friskt batteri utan att hitta mina knoppar ska vara igång ungefär en och en halv vecka. Cirka 10 dagar. Om ”Hitta mina knoppar” är aktiverat, kan det pågå ca 5 dagar. Dessa är grova approximationer på grund av de många variablerna, så det är alltid bäst att hänvisa till batteriindikatorinformationen.