Bose Sport Earbuds

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kontrollera den återstående batteriladdningen

Ta reda på hur du kontrollerar batteriets laddningsnivå med hjälp av produktens lampa eller Bose-appen, om tillämpligt.

Återstående batteristatus

När du använder öronsnäckorna:
  • När du tar bort öronsnäckorna från laddningsfodralet och sätter in dem i öronen visas en röstprompt om batterinivån i öronsnäckan
  • Om du ställer in genvägen för att kontrollera batterinivån trycker du på och håller ned den vänstra öronsnäckan. En röstprompt meddelar batterinivån för öronsnäckan
  • Använd Bose Music-appen. Öronsnäckans batterinivå visas på My Bose-skärmen och på hemskärmen
Om den ena av öronsnäckorna har lägre laddningsnivå än den andra, hörs ett meddelande som anger den lägre laddningsnivån. Om laddningsnivån är låg hörs ”Battery low, please charge now”.

Om du inte vill höra batterinivån när du sätter på produkten kan du inaktivera den i Bose Music-appen>Inställningar>röstmeddelanden.

Den här funktionen för QC- och sporthörlurar har lagts till i Bose Music App, versioner:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Version 2.0.7 av den inbyggda programvaran

Medan öronsnäckorna laddas
  • När du placerar öronsnäckorna i laddningsfodralet lyser statuslamporna för öronsnäckorna i enlighet med laddningsstatusen:

Län

Indikerar

1 strömindikator lyser

0–20 % batteriladdning

2 strömindikatorlampor lyser

20–40 % batteriladdning

3 strömindikatorlampor lyser

40 %-60 % batteriladdning

4 strömindikatorlampor lyser

60–80 % batteriladdning

5 strömindikatorlampor lyser

80–100 % batteriladdning

Statuslampor för öronsnäcka
Öronsnäckorna statuslampor sitter på utsidan av varje öronsnäcka.

Batteristatus:
  • Långsamt pulserande vit - laddning
  • Fast vitt sken – fulladdat
  • Långsamt pulserande röd - behöver laddas
  • Blinkar rött och vitt - fel, kontakta Bose kundtjänst

Öronsnäckor kan orsaka batterivariabler

Den högra öronsnäckan är master- eller mai -nearbud; jag kontrollerar den vänstra öronsnäckan. Därför kan den andra nivån i öronsnäckorna vara annorlunda på grund av cellanvändning, ljud och Bluetooth-strömning.

Ytterligare öronsnäckor beteenden och variabler
  • Om du placerar rätt öronsnäcka i fodralet av sig själv med ljudströmning och fodralet är öppet fortsätter ljudet att spelas upp
  • Om du placerar den högra öronsnäckan i fodralet av sig själv med ljudströmning och clos et. ljudet stoppas och öronsnäckorna stängs av
  • Om du placerar båda öronsnäckorna i fodralet och de inte sitter på laddningsstiften fortsätter öronsnäckorna att vara påslagna och batteriet laddas ur
  • Mikrofonen sitter på den högra öronsnäckan. När du pratar i telefonen måste du bära den högra öronsnäckan
  • Om du placerar båda öronsnäckorna i laddningsfodralet och håller locket öppet förblir öronsnäckorna på. Stäng alltid höljet för att reservera batteriet