3·2·1® underhållningssystem

Försäljning från 1970 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera snabbvalskanaler

Systemet kan lagra förinställda radiokanaler så att du snabbt kan växla till kanaler som du ofta lyssnar på med en knapptryckning. Ta reda på hur du sparar förinställningar i systemet.

Spara snabbvalskanaler genom att följa dessa steg:

1. Ställ in önskad kanal.
  2. Tryck på Enter på fjärrkontrollen. Ett förinställt nummer blinkar när DU LAGRAR det? visas på mediecentrets display.
  3. Tryck på Enter för att lagra kanalen på det blinkande numret.
Obs! Om du vill ändra den kanal som tilldelats till en förinställning raderar du den kanal som är tilldelad för tillfället.

Så här raderar du en förinställd radiokanal:

1. På fjärrkontrollen väljer du den förinställning som du vill radera
  2. Tryck på Enter :  På systemets skärm blinkar det förinställda numret och RADERAS? visas
  3.  Tryck på Enter-knappen agai nför att radera förinställningen.