3·2·1® GS serie II DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2008

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera snabbvalskanaler

Systemet kan lagra förinställda radiokanaler så att du snabbt kan växla till kanaler som du ofta lyssnar på med en knapptryckning. Ta reda på hur du sparar förinställningar i systemet.

Så här lagrar du en förinställd radiokanal:

1. Ställ in oa-stationen
  2. Förinställning för stor ea:
    • T ostore till förinställning 1 till 9, håll numret på fjärrkontrollen intryckt tills det förinställda numret visas på systemdisplayen
    • T ostore till förinställning 10 till 20, tryck på den fasta siffran på fjärrkontrollen och håll sedan den andra digi ttills det förinställda numret visas på systemdisplayen

Så här raderar du förinställda radiokanaler:

1.  Gå till den förinställning som du vill radera på fjärrkontrollen
  2. Tryck på  och håll ned knappen 0tills systemkonsolen visar den förinställda i -serien.