Lifestyle® 235 system II

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera snabbvalskanaler

Systemet kan lagra förinställda radiokanaler så att du snabbt kan växla till kanaler som du ofta lyssnar på med en knapptryckning. Ta reda på hur du sparar förinställningar i systemet.

Lägga till eller ta bort en förinställd radiokanal.

Lägga till en förinställning

1. Med fjärrkontrollen, ställ in oa radi -station
  2. Tryck på och hol dden knapp för förinställda nummer (1 till 9) där du inte lagrar stationen. (Tips: Om  du vill lagra nästa tillgängliga nummer håller du knappen OK intryckt .)

Ta bort en förinställning

1. Med fjärrkontrollen trycker du på det förinställda nummer som ska tas bort
  2. Tryck på och håll ned OK -knappen tills det förinställda numret försvinner från displayen för syste mdisplay