Wave®-musiksystem IV

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Meddelandet "ett problem inträffade under maskinvaruinstallationen" visas

Det här meddelandet kan visas på datorn om det är problem med kommunikationen med Bose-systemet som är anslutet via USB till datorn. Lös problemet genom att försöka med följande:

Se till att produkten är ansluten till en dator som körs ett operativsystem som stöds

Om du ansluter e -produkten till en dator som kör ett operativsystem som inte stöds kan det hända att e -produkten inte fungerar som den ska. Information om hur du tar reda på datorns operativsystem finns i avsnittet fastställa datorns operativsystem

Koppla från och återanslut SoundLink USB-nyckeln

Om du kopplar bort och ansluter SoundLink USB-nyckeln igen kan det hjälpa datorn att känna igen den nya indataenheten. Se till att SoundLink USB-nyckeln sitter ordentligt på plats när du ansluter den igen.

Anslut produkten till en annan USB-port.

Koppla bort produkten från USB-porten i oss och anslut den till en annan port. Prova att använda en port som finns någon annanstans på datorn och/eller kringgå USB-hubbar, eftersom problemet kan bero på gruppen med USB-uttag eller en annan enhet som är ansluten till den gruppen.

Om en USB-hubb används kan du prova att kringgå den.

Vissa USB-hubbar gör  att datorn inte kan kommunicera med USB-enheter. Om du använder en USB-hubb kopplar du bort den och ansluter produkten direkt till datorn för att avgöra om problemet är relaterat till hubben.

Koppla bort alla andra USB-enheter från datorn medan du uppdaterar produkten.

Koppla bort alla USB-enheter (förutom mus och tangentbord) från datorn, anslut sedan systemet igen och försök uppdatera igen. Om uppdateringen fortfarande inte slutförs kopplar du bort samma USB-enheter och startar om datorn. Anslut sedan systemet igen och försök igen. (Obs! USB-hubbar rekommenderas inte när du försöker uppdatera.)

Starta om datorn.

Starta om datorn genom att stänga av den helt och hållet och slå sedan på strömmen igen.  Detta kan hjälpa till att lösa mindre problem med bearbetningen med datorn.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.