3·2·1® GS serie II DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2008

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ingen video från den inbyggda DVD-spelaren

Om du inte kan se bilden på TV:n när du spelar upp en DVD-skiva på skivenheten i systemet kan du prova följande:

Kontrollera att TV:n är på och att rätt ingång är vald.

Vissa TV-apparater har en funktion där val av ingång kan stängas av eller döljas från skärmmenyn. Mer information om hur du ändrar TV-ingångar och aktiverar TV-ingångar finns i användarhandboken till TV:n.

Vilken typ av skiva spelas upp?

DVD

VCD