3·2·1® underhållningssystem

Försäljning från 1970 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra TV-videoformat

Ditt system kan hantera olika videoformat (dvs. NTSC eller PAL). Detta är användbart t.ex. om systemet flyttas till ett område som använder ett annat format.

Så här väljer du ett videoformat:

Använda systemmenyn

1. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Bläddra ned till Systeminställningaroch tryck sedan på Enter
  3. Bläddra ned till videoformat
  4. Bläddra åt höger eller vänster för att välja NTSC eller PAL
  5. Tryck på knappen Inställningar för att stänga menyn
  6. Återställ systemet så att ändringen träder i kraft. Mer information finns i återställa produkten.

Använda systemdisplayen

Om den här inställningen hindrar systemet från att visa video- och skärmmenyer kan du ändra i tfrån displayen på systemkonsolen.
  1. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
  2. Bläddra nedåt tills SETUP -E- visas på konsoldisplayen och tryck sedan på Enter
  3. Bläddra nedåt tills VID-XXX visas
  4. Bläddra till höger eller vänster för att välja VID-NTSC ellerVID-PAL
  5. Tryck på knappen Inställningar för att stänga menyn
  6. Återställ systemet så att ändringen träder i kraft. Mer information finns i återställa produkten.