Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta hörlurar till systemet

Du kan ansluta hörlurar till systemet i situationer där det krävs låg volym. Det kan vara användbart om du till exempel vill lyssna på ljud på natten utan att störa andra i hemmet med ljudet från högtalarna.

Anslut Bluetooth®-hörlurar trådlöst till högtalaren med Bose Music-appen.

Med SimpleSync-funktionen i Bose Music-appen kan du ansluta Bluetooth-hörlurar till högtalaren så att samma ljud kan höras både från högtalaren och de anslutna hörlurarna. Du kan också justera volymnivåerna för högtalare och hörlurar separat. Så, till exempel, om du inte vill att högtalaren ska höras och istället vill lyssna bara genom hörlurarna, lägre evolutionär nivå av bara högtalaren.
  1. I Bose Music-appen väljer du högtalaren.
  2. Välj grupp.
  3. Försätta hörlurarna i ihopparningsläge. Vanligtvis görs det genom att hålla Bluetooth-knappen intryckt i några sekunder.
  4. När hörlurarna visas under SimpleSync-rubriken på gruppskärmen väljer du dem så ansluts de till högtalaren,
För ra-lista över Bos eproducts optimerade för denna funktionalitet, se Produkter optimerade för SimpleSync.

Så här skapar du en SimpleSync-anslutning utan Bose Music-appen:

1. Slå på Bose Bluetooth-hörlurar (eller högtalare) som ansluts till Bose Soundbar.
  2. Sätt enheten som ansluts i ihopparningsläge. Det görs vanligtvis genom att hålla Bluetooth-knappen (eller strömbrytaren) intryckt i några sekunder.
    När enheten som ansluts är i ihopparningsläge blinkar dess statusindikator blått och om röstmeddelanden är aktiverade hör du meddelandet redo att ansluta.
  3. När Bose Soundbar är på, på Bose-fjärrkontrollen för soundbar, håller du Bluetooth-knappen intryckt i två sekunder.
    Inom 30 sekunder ansluter enheten till Soundbar och du hör samma ljud genom båda enheterna.
När du spelar upp Bluetooth-ljud via Soundbar kan SimpleSync inte användas för att länka en annan högtalare eller hörlurar.