SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Musiktjänsten är inte tillgänglig

Relaterade felkoder: c3-sc1005, 1321
Om du försöker få åtkomst till en musiktjänst men innehåll från den tjänsten inte är tillgängligt eller inte kan spelas upp kan du försöka med följande:

Stäng och öppna Bose-appen igen.

Att stänga en app varierar beroende på enhet och operativsystem. Vanliga metoder för mobila enheter visas nedan:

På iOS-enheter:
  1. Beroende på din iOS-enhet kan du antingen dubbeltrycka på hemknappen eller svepa uppåt från botto mcente rof scree nto visa aktiva eapps
  2. Svep åt vänster eller höger för att hitta den app du vill stänga
  3. Dra uppåt i appen för att stänga den.
På Android-enheter:
  1. På startskärmen håller du ned programikonen
  2. Tryck på App-info i popup-fönstret som visas
  3. På skärmen App Info trycker du på tvinga stopp.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Kontrollera om problemet uppstår med tjänstens egen app eller webbplats och kontrollera om det finns varningar på tjänstens webbplats.

Problemet kan bero på ett problem med själva musiktjänsten. Stäng Bose-appen och öppna musiktjänstappen eller -webbplatsen för att avgöra om problemet är aktuellt med hjälp av tjänsten direkt, utan Bose. På tjänstens webbplats finns dessutom information om underhåll eller andra meddelanden som inte är tillgängliga för service.

Se radiostationens webbplats för att avgöra om de tillhandahåller strömning.

• Om de gör det kan du prova att söka efter stationen med andra namn, slogans eller förkortning som finns på webbplatsen. Anropssignaler och frekvens används inte alltid som titel på en stationens motsvarighet till Internet
  • Om det inte finns någon hänvisning till internetradio eller till möjligheten att "lyssna online", är det troligt att stationen inte har någon motsvarighet för internetströmning

Kontrollera om stationen finns utanför ditt land eller din region.

Stationens tillgänglighet kan variera från plats till plats. Vissa stationer kanske endast tillhandahåller sitt innehåll till användare i sitt land eller sin region. Platsbegränsningar kan anges på stationens webbplats.

Kontrollera att du inte försöker hoppa över mer innehåll än vad musiktjänsten tillåter.

Vissa musiktjänster onl ylet yo uskip ett visst antal spår eller stationer under en tidsperiod. Mer information finns i kan inte hoppa framåt eller bakåt när du spelar en musiktjänst.

Endast Deezer Premium+-konton stöds.

Obs! Efter uppgradering till Deezer Premium+, om det kan ta upp till 18 timmar för det uppgraderade kontot att aktiveras.
  • Gratis icke-premiumkonton i USA kan bläddra bland Deezer-innehåll men inte spela upp det. Innehåll som visas för lediga konton visas nedtonat och kan inte väljas.
  • Gratis icke-premiumkonton utanför USA kan få tillgång till anpassad radio och 30-sekunders spårförhandsgranskning.

Kontrollera att musiktjänsten är tillgänglig i din region.

Om en musiktjänst inte stöds i din region kommer den inte att vara tillgänglig för ditt konto. Mer information finns i musiktjänster som är tillgängliga med SoundTouch-appen.

Obs! Om ett iHeartRadio- och Spotify-konto skapades i en region där tjänsten är tillgänglig kan det användas i alla regioner (inklusive regioner som inte stöds) efter att kontot har skapats. Regioner som stöds för dessa tjänster gäller endast för skapande av konto.

Prova att spela upp kanalen via musiktjänstens webbplats eller app.

Ge tthe app for the music service o rgo t othe music service web site, then search for th estation. Om du inte hittar eller inte hittar kanalen på musiktjänstens webbplats eller app finns det ett problem med den stationens ström.

Fastställ om en direkt URL för kanalströmmen är tillgänglig för anpassad URL-strömning.

Sök på Internet eller på stationens webbplats för att avgöra om en direkt URL är tillgänglig för kanalströmmen. Om så är fallet lägger du till det i ditt SoundTouch-konto så att du kan spela upp kanalen. Mer information finns i Streaming a station using a Custom URL Radio Stream.

Ta bort och lägg till musiktjänstkontot på ditt Bose-konto igen.

Om problemet är relaterat till en viss tjänst kan du prova att ta bort och lägga till tjänsten igen. Mer information finns i ta bort en musiktjänst från ditt SoundTouch-konto. När du har tagit bort tjänsten igen väljer du LÄGG TILL KONTO och anger din kontoinformation.

Försök att ta bort och lägga till systemet på ditt SoundTouch-konto igen.

Om det uppstår ett problem med att ansluta eller kommunicera med ditt system kan det hjälpa att ta bort det och lägga till det på nytt i ditt konto. Mer information finns i ta bort ett system från Bose SoundTouch-enheten och  lägga till ett SoundTouch-system i nätverket till ditt konto.

Om du använder PC/Mac-appen kan du lägga till undantag för SoundTouch i ett antivirus- eller brandväggsprogram.

Om e-brandväggs- eller säkerhetsprogramvaran på datorn uppmanar dig att tillåta åtkomst till SoundTouch ska du tillåta åtkomst. Om du nekar åtkomst kommer SoundTouch-systemet och programvarufunktionerna att vara begränsade. Om du redan har nekat åtkomst kan du prova att avinstallera SoundTouch-appen, installera om den och sedan tillåta åtkomst när du uppmanas till det när du har öppnat appen igen. Om du inte uppmanas att göra det går du till inställningarna i säkerhetsprogramvaran och lägger till SoundTouch-appen och SoundTouch-musikservern som program som inte ska blockeras av programvaran.

Starta om routern.

Router -sskan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan på att den startas och ansluts. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet avbryts under återställningen.)

Kontrollera om problemet är relaterat till routerns brandväggskonfiguration.

VIKTIGT: Brandväggar ger skydd mellan nätverk och Internet. Innan du försöker med det här förslaget bör du överväga om det är säkert att tillfälligt inaktivera brandväggen eller inte. Om det inte finns några problem kan du försöka med följande.
Logga in på routern och   , i ndra route rsettings, disabbl ethe route rfirewall. Om prestandan förbättras när brandväggen är avaktiverad  bör du använda den till att konfigurera efirewall. Ominstallera brandväggen, ngranska de tillgängliga brandväggsinställningarna i routermenyn.