SoundSport Free trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda funktionen Hitta mina knoppar

Hitta Mina knoppar visar den sista platsen för dina öronsnäckor. Detta är användbart för att hitta din produkt om du försätter den.

Hämta Bose Connect-appen och aktivera funktionen Hitta mina knoppar.

Först hämtar du den kostnadsfria Bose Connect-appen från Apple App Store eller Google Play Store och parar ihop hörlurarna med din mobila enhet. Du måste aktivera funktionen ”Hitta mina knoppar” innan du försöker hitta dem. Gör så här:
  1. Öppna Bose Connect-appen och tryck på menyknappen.
  2. Tryck på ”Hitta mina knoppar”. När du använder den här funktionen för första gången kan du välkomnas med en introduktion och några användbara tips.
  3. Tryck på Aktivera Hitta mina hörlurar och sedan på Aktivera platstjänster. Bose Connect-appen lagrar senast kända position för de öronsnäckor som används tillsammans med din mobila enhet. Det är viktigt att notera att denna information inte delas för andra ändamål.
Använda funktionen Hitta mina knoppar:
  1. Om du av någon anledning skulle förlägga dina öronsnäckor kan du helt enkelt öppna Bose Connect-appen och navigera tillbaka till Hitta mina hörlurar. Här ser du din aktuella position på en karta, tillsammans med den senast kända platsen för när du använde din mobila enhet och öronsnäckor.
  2. Navigera bakåt mot den senast kända platsen.
  3. När du är inom Bluetooth®-sortimentet och öronsnäckorna fortfarande har ström kan du spela upp ett ljud genom öronsnäckorna med chirp-knappen. Chirp hjälper dig att hitta dina knoppar om de inte är i vanlig syn.
  4. En röstprompt i varje öronsnäcka kommer att meddela ”larmet för att lokalisera öronsnäckorna håller på att slockna. Ta bort öronsnäckorna nu.”
  5. Pipsignalen börjar gradvis bli högre och högre, och kan till och med höras när laddningsfodralet är stängt.
  6. När du har hittat dina öronsnäckor kan du stoppa chirp-signalen i Connect-appen eller genom att trycka på Multi-Function icon knapp på höger öronsnäcka.