Bose Noise Cancelling Headphones 700

Försäljning från 2019 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Google Assistant fungerar inte

Om du inte kan använda Google Assistant med produkten kan du prova följande:

Om du använder en iOS-enhet stöder Google inte längre Google Assistant som en integrerad funktion i hörlurarna.

Från och med den 7 december 2021 kommer Google inte längre att stödja Google Assistant som en integrerad funktion på dina NCH700-hörlurar när de är anslutna till en mobil Apple-enhet. Om du vill fortsätta använda en röstassistent som en integrerad funktion i hörlurarna väljer du ett annat alternativ i Bose Music-appen under Inställningar>Röstassistent. Google Assistant fortsätter att fungera som en integrerad funktion när hörlurarna är anslutna till Android-enheter.

Se till att hörlurarna är anslutna till en Android-enhet som stöder Google Assistant.

Dina hörlurar kan öppna Google Assistant o na Connected Android-enheten. Äldre versioner av Androi ddo stöder dock inte Google Assistant. På dessa enheter kommer det inte heller att vara tillgängligt med dina hörlurar. Om du vill kontrollera om enheten har stöd för Google Assistant kopplar du bort hörlurarna från enheten och försöker sedan komma åt Google Assistant direkt från den andra enheten.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektronik, som mobiltelefoner, surfplattor eller datorer , kan behöva återställas ibland för att korrigera mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.