Lifestyle® 235 system III

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda spellistor med iTunes

Lär dig hur du skapar, exporterar, tar bort och importerar spellistor i iTunes. På så sätt kan du organisera musiken du äger så att du enkelt kan hitta och spela upp musik på SoundTouch-systemen.

Spellistor kan skapas, exporteras, importeras och tas bort.

Så här skapar du en spellista:
  1. I iTunes väljer du Arkiv > Ny > Ny spellista.
  2. Namnge spellistan.
  3. Flytta musik till spellistan, detta kan göras genom att:
    1. Dra och släppa albumet/spåret i spellisteformuläret i sidofältet.
    2. Högerklicka (Secondary Click for Mac) på ett spår eller album och välj Lägg till i spellista och sedan den spellista du vill lägga till objektet i.
Så här exporterar du en spellista:
  1. I sidofältet väljer du den spellista du vill exportera.
  2. Högerklicka (Secondary Click for Mac) och välj 'Exportera'.
  3. Om tillämpligt byter du namn på spellistan i fältet Spara som och väljer den plats där du vill spara filen.
  4. Under format ställer du in filtypen (M3U rekommenderas för kompatibilitet).
  5. Klicka på Spara.
Så här importerar du en spellista:
  1. Spellistan finns i Utforskaren (”Finder” för Mac).
  2. Dra filen till iTunes.
Så här tar du bort en spellista:
  1. I sidofältet väljer du den spellista du vill ta bort.
  2. Om du vill ta bort spellistan kan du antingen:
    1. Högerklicka (Secondary Click for Mac) på spellistan och välj 'ta bort'.
    2. Markera spellistan, välj Redigera > ta bort från Arkiv-menyn.
      eller

3. Markera spellistan och tryck på knappen ta bort på tangentbordet.
  3. Bekräfta begäran när du uppmanas att göra det.