90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle® SoundTouch® 525 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda spellistor med iTunes

Lär dig hur du skapar, exporterar, tar bort och importerar spellistor i iTunes. På så sätt kan du organisera musiken du äger så att du enkelt kan hitta och spela upp musik på SoundTouch-systemen.

Så här skapar du en spellista:
  1. I iTunes väljer du fil > Ny > Ny spellista.
  2. Namnge spellistan.
  3. Flytta musik till spellistan. Det gör du genom att:
    1. Dra och släppa albumet/spåret på spellistans formulär i sidofältet.
    2. Högerklicka (sekundärt klick för Mac) på ett spår eller album och välj Lägg till i spellista och sedan den spellista som du vill lägga till objektet i.
Så här exporterar du en spellista:
  1. I sidofältet väljer du den spellista som du vill exportera.
  2. Högerklicka (sekundär klickning för Mac) och välj "Exportera".
  3. Om det är tillämpligt byter du namn på spellistan i fältet Spara som och väljer platsen där du vill spara filen.
  4. Under ‘format’ anger du filtyp (M3U rekommenderas för kompatibilitet).
  5. Klicka på Spara.
Så här tar du bort en spellista:
  1. I sidofältet väljer du den spellista som du vill ta bort.
  2. Om du vill ta bort spellistan kan du antingen:
    1. Högerklicka på (sekundärt klick för Mac) spellistan och välj "ta bort".
    2. Markera spellistan, välj Redigera > ta bort på Arkiv-menyn.
      eller

3. Markera spellistan och tryck på tangenten 'ta bort' på tangentbordet.
  3. Bekräfta begäran när du uppmanas att göra det.
Så här importerar du en spellista:
  1. Spellistan finns i Utforskaren ("Finder" för Mac).
  2. Dra filen till iTunes.