Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ta bort en musiktjänst från ditt Bose Music-konto

Om en musiktjänst i Bose Music-kontot inte längre används kan den tas bort från kontot (exklusive TuneIn) för att förhindra att en tjänst som kanske inte längre har en aktiv prenumeration visas.

Så här tar du bort en musiktjänst:

1. I Bose Music-appen trycker du på ikonen My Bose icon i det övre vänstra hörnet
  2. Tryck på ikonen Mitt konto icon i det övre högra hörnet
  3. Välj hantera musiktjänster
  4. Välj musiktjänsten som du vill ta bort
  5. Tryck på ta bort konto och bekräfta ditt val