Bose Music Amplifier

Försäljning från 2022 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Amazon Alexa kan inte utföra kommandot

Om Amazon Alexa-röstassistenten inte svarar eller inte kan utföra den begäran du frågar kan du prova följande:

Alla Amazon Alexa-funktioner är inte tillgängliga på andra enheter än Amazon.

Några Alexa drag finnas icke tillgängligt på non - Amazon - görade produkter. Dessutom kan vissa funktioner i din Bose-produkt inte nås via Alexa. Mer information om Alexa-funktioner och förmågor som inte stöds av Bose-systemet finns i funktioner som inte är tillgängliga med Alexa.

I Alexa-appen avaktiverar och återaktiverar du Bose-skickligheten (inte för SoundTouch).

Om du vill hitta de aktiverade färdigheterna öppnar du Alexa-appen, väljer Meny, väljer kompetens & Spel och väljer sedan fliken dina färdigheter. Välj Bose-kompetens (inte för SoundTouch) för alternativet att avaktivera den och aktivera den igen på samma skärm.

Ta bort och lägg till Alexa igen i Bose Music-appen.

Öppna musikappen Bose och ta bort Alexa. Sedan lägger du till samma Alexa-konto igen. Detta länkar om Alexa till ditt Bose-konto och kan korrigera eventuella problem som kan ha uppstått mellan de två kontona. Mer information finns i lägga till eller ta bort Amazon Alexa Voice Assistant.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

När uppstår problemet?

När du ber Alexa att styra en av mina flera smarta Bose-högtalare.

När du ber Alexa att ställa in en förinställning på min Bose smart-högtalare