Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Amazon Alexa kan inte utföra kommandot

Om Amazon Alexa-röstassistenten inte svarar eller inte kan utföra den begäran du frågar kan du prova följande:

Se till att produktens lyssningsfunktion är påslagen.

Om mikrofonikonen på produkten lyser rött är mikrohpone inaktiverad och produkten lyssnar inte efter röstkommandon. Aktivera mikroponen för att tillåta röstkommandon. Mer information finns i stänga av eller stänga av mikrofonen på din röstassistent.

Tryck på knappen åtgärd på produkten och kontrollera om den lyssnar efter din begäran.

Om du trycker på knappen åtgärd på produktens ovansida talar du om att lyssna efter din röstbegäran. Whil elistening , thelight ba ron framsidan av din produktion glider till mitten och glöder. Om ljusrampen inte gör det när du trycker på knappen åtgärd lyssnar den inte på din begäran. Mer hjälp finns i Alexa svarar inte på åtgärdsknappen eller uppvakningsordet.

Om det hörs ljud i rummet kan du försöka minska det.

Om det finns mycket i rummet (dvs. flera personer pratar eller spelar upp hög musik) kan det hända att produkten inte hör dig. Försök att minska nois i rummet, prata högre eller prata närmare produkten.

Försök att formulera röstbegäran på ett annat sätt.

Den Alexa burken tolkar flera variationer av kommandofraser och finnas odla alltid dess ordlista. Vissa fraser kanske inte känns igen. Om du vill avgöra om det är problemet kan du prova att formulera kommandot på ett annat sätt. För några vanliga kommandon eller sätt att fråga Alexa om hjälp med kommandon, se använda Amazon Alexa.

Alla Amazon Alexa-funktioner är inte tillgängliga på andra enheter än Amazon.

Några Alexa drag finnas icke tillgängligt på non - Amazon - görade produkter. Dessutom kan vissa funktioner i din Bose-produkt inte nås via Alexa. Mer information om Alexa-funktioner och förmågor som inte stöds av Bose-systemet finns i funktioner som inte är tillgängliga med Alexa.

I Alexa-appen avaktiverar och återaktiverar du Bose-skickligheten (inte för SoundTouch).

Om du vill hitta de aktiverade färdigheterna öppnar du Alexa-appen, väljer Meny, väljer kompetens & Spel och väljer sedan fliken dina färdigheter. Välj Bose-kompetens (inte för SoundTouch) för alternativet att avaktivera den och aktivera den igen på samma skärm.

Ta bort och lägg till Alexa igen i Bose Music-appen.

Öppna musikappen Bose och ta bort Alexa. Sedan lägger du till samma Alexa-konto igen. Detta länkar om Alexa till ditt Bose-konto och kan korrigera eventuella problem som kan ha uppstått mellan de två kontona. Mer information finns i lägga till eller ta bort Amazon Alexa Voice Assistant.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

När uppstår problemet?

När du ber Alexa att spela upp en internetradiokanal eller en musiktjänst (dvs. Spotify, Deezer, Pandora, etc.)

När du ber Alexa att styra en av mina flera smarta Bose-högtalare.

När du ber Alexa att ställa in en förinställning på min Bose smart-högtalare