QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Hörlurarna fungerar inte med Alexa

Om du trycker på knappen på hörlurarna för att göra en begäran till Amazonas Alexa assistent men Alexa inte svarar kan du försöka med följande:

I Alexa-appen ska du se till att din produkt är ansluten till Alexa.

Om du inte redan har gjort det kan du hämta och installera den kostnadsfria Alexa-appen på din Android- eller iOS-enhet. I Alexa-appen måste du länka din produkt till Alexa. Försök igen när du har länkat.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektronik, som mobiltelefoner, surfplattor eller datorer , kan behöva återställas ibland för att korrigera mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.

Kontrollera att åtgärdsknappen är inställd på Amazon Alexa.

I Bose Connect-appen väljer du Inställningar Åtgärdsknapp Amazon Alexa

Kontrollera att enheten är ansluten till ett trådlöst nätverk.

Alexa behöver en internetanknytning till arbete. Eftersom dina hörlurar startar Alexa på din mobila enhet måste den mobila enheten ha en aktiv Internetanslutning för Alexa t orespond (dvs. wi-Fi eller mobildata). Kontrollera enhetens Internetanslutning eller försök med en Internetsökning på enheten för att avgöra om den har trådlös signal.

Sök efter tillgängliga Bluetooth-produkter på Bluetooth®-enheten.

På Bluetooth-enheten kan du prova att stänga av Bluetooth och sedan starta en ny sökning efter Bluetooth-hörlurar och -högtalare i närheten. Om din produkt inte visas går du till enhetens Bluetooth-inställningar och söker efter ett alternativ för att söka efter eller söka efter tillgängliga produkter. Onc eYour-produkten hittades, välj den.