Bose Noise Cancelling Headphones 700

Försäljning från 2019 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Lägga till eller ta bort Amazon Alexa röstassistent

Genom att konfigurera Amazon Alexa röstassistent kan du enkelt styra din Bose-produkt genom att prata med den. Ta reda på hur du länkar dina Amazon- och Bose-konton för att börja använda Alexa. Eller, om det behövs, ta reda på hur du tar bort Alexa från ditt Bose-konto.

Så här konfigurerar du Alexa med hörlurarna:

Innan du börjar

Om Amazon Alexa-appen inte är installerad på enheten installerar du den från App Store eller Google Play.

Ställa in Alexa

1. Öppna Bose Music-appen och välj (eller anslut) hörlurarna

2. Tryck på Inställningar

3. Tryck på Röstassistent

4. Tryck på Alexa
  5. Tryck på Inställningar & Inställningar för att öppna Alexa-appen för att fortsätta installationen
    Obs! Om Alexa-appen är installerad på din enhet bör den öppnas automatiskt. Om den inte gör det öppnar du Alexa och väljer Meny > Lägg till enhet

6. Tryck på Fortsätt i Alexa-appen

7. När du uppmanas till det trycker du på Tillåt för att låta programmet köras i bakgrunden. (Om du inte tillåter detta kan Alexa inte ställas in)
  8. Välj din Bose-produkt i listan över tillgängliga enheter

9. Tryck PÅ FORTSÄTT och vänta medan Alexa ansluter till produkten och tryck sedan på klar.

Android