QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Lägga till eller ta bort Amazon Alexa röstassistent

Genom att konfigurera Amazon Alexa röstassistent kan du enkelt styra din Bose-produkt genom att prata med den. Ta reda på hur du länkar dina Amazon- och Bose-konton för att börja använda Alexa. Eller, om det behövs, ta reda på hur du tar bort Alexa från ditt Bose-konto.

Så här konfigurerar du Alexa på hörlurarna:

1. Om Alexa-appen inte är installerad på enheten hämtar du och installerar den från appbutiken på enheten
  2. Öppna Bose Connect-appen och anslut hörlurarna
  3. Tryck på ikonen Inställningar längst upp till höger

4. Tryck på knappen åtgärd

5. Välj Alexa genom att trycka cirkeln åt höger

6. Tryck på gå till Alexa-inställningar för att öppna Alexa-appen
  7. I Alexa-appen trycker du på Hörlurar

8. Granska informationen på skärmen Konfigurera enheten och tryck sedan PÅ FORTSÄTT
    Tips! Om du uppmanas att tillåta att Alexa körs i bakgrunden trycker du på Tillåt. Om du trycker på nekakan hörlurarna inte använda Alexa

9. Välj hörlurarna i AVSNITTET TILLGÄNGLIGA ENHETER och tryck sedan PÅ FORTSÄTT
    Obs! Det kan ta en stund för appen att hitta dina hörlurar

10. Om du har aktiverat en annan röstassistent väljer du FORTSÄTT att använda Alexa istället. Annars trycker du PÅ KLAR.