QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda Amazon Alexa

Du kan be Alexa spela musik, läsa upp nyheterna, kolla vädret, styra smarta enheter hemma och mer. Alexa bor i molnet och blir alltid smartare och lägger till nya funktioner som levereras till din produkt automatiskt. Att använda Alexa på din produkt är enkelt och vi visar dig hur.

Följ dessa steg för att använda Alexa.

Du kan prata med Amazon Alexa via hörlurarna. Du kan be Alexa spela musik, läsa upp nyheterna, kolla vädret, styra smarta enheter hemma och mer. Alexa finns i molnet och blir hela tiden smartare, med nya funktioner som automatiskt dyker upp på din enhet. Det är lätt att använda Alexa i hörlurarna – tryck på knappen och ställ en fråga, så svarar Alexa omedelbart.

Obs: Amazon Alexa är inte tillgängligt på alla språk och länder.
  1. Anslut hörlurarna till din mobila enhet
  2. I Bose Connect-appen väljer du Inställningar > åtgärdsknapp > Alexa
  3. Öppna eller hämta Amazon Alexa-appen på din mobila enhet och följ anvisningarna i appen

Använda Amazon Alexa

Om du vill använda Alexa trycker du in och släpper upp åtgärdsknappen.
Things to try Examples of what to say
Spela upp ljud spela upp lite dansmusik.
Obs! Amazon Music är inställd som standardmusiktjänst. Använd Alexa-appen för att byta förinställd musiktjänst.
Prata med Alexa  ”vad är vädret?”
Spela upp ljud från en viss musiktjänst  Play NPR på TuneIn.
Upptäck mer kompetens ”vilka nya färdigheter har du?”
Stoppa Alexa medan Alexa pratar, tryck på och släpp åtgärdsknappen och säg sedan Stopp.