SoundLink® trådlösa around-ear-hörlurar II

Försäljning från 2015 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta Bluetooth®-hörlurar till ett flygbolags underhållningssystem

Instruktioner om hur du ansluter Bluetooth-hörlurarna till ett underhållningssystem under flygning.

Anslut Bose Bluetooth®-hörlurar till ett underhållningssystem under flygning med en Bluetooth®-sändare

Flygunderhållningssystem har vanligtvis ett 3,5 mm hörlursuttag i armstödet. Om du vill använda Bluetooth-hörlurar måste du ansluta en Bluetooth-sändare till hörlursuttaget och para ihop med hörlurarna.

Dessa finns i Amazon och andra elektronikbutiker. TaoTronics trådlösa Bluetooth-sändare som finns på Amazon.com (och finns på andra platser) har testats och är kända för att fungera med trådlösa Bose-hörlurar. Vissa användare kan märka en fördröjning av ljuduppspelningen när de tittar på en video – detta beror på begränsningar i bearbetningen när Bluetooth-tekniken inte är integrerad med videoenheten.