SoundSport trådlösa hörlurar

Försäljning från 2022 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda sida vid sida med dina trådlösa SoundSport-hörlurar

Med Tile hittar du enkelt dina hörlurar om du skulle tappa bort dem. Använd Bose Connect-appen för att uppdatera hörlurarnas programvara så att den innehåller sida vid sida. Hämta därefter Tile-appen och följ de enkla instruktionerna i den för att aktivera dina hörlurar så att du aldrig tappar bort din musik.

Vad är Tile?

Tile är en liten Bluetooth®-tracker som fungerar precis som hur du letar efter borttappade objekt – men bättre. Fäst, stick eller placera plattor inuti vardagliga föremål och hålla reda på dem med vår lättanvända app.

Vilka typer av plattor finns det?

Hur använder du Tile?

Placera Tile på något som du inte vill förlora.

Med hjälp av Tile-appen kan du hitta panelen:

1. Kontrollera i närheten - Om panelen är inom Bluetooth-området ser du en grön cirkel som innebär att du har gjort en anslutning. Tryck bara på Sök och lyssna efter den låt som gradvis ökar volymen från headsetet.
  2. Sista plats sett -  Om panelen inte finns i närheten kontrollerar du var du senast var ansluten till den. Kartan visar den sista plats som din sida visades av appen. Gå dit och försök ansluta till din sida (steg 1)
  3. Meddela när den hittas - Om din sida vid sida inte är där du senast lämnade den kan du ta till dig kraften i sida vid sida-communityn genom att trycka på meddela när du hittar den. Detta kommer att meddela dig när din sida har en uppdaterad plats så att du kan gå hitta den.

Och nu kan SoundSport trådlösa hörlurar bli en Tile!

Från och med den 31 oktober 2018 kommer det att finnas en uppdatering av den inbyggda programvaran till hörlurarna som aktiverar Tile. SoundSport trådlösa hörlurar använder sig av Tile:s Bluetooth-spårningsteknik för att hitta hörlurarna om de gömmer sig i närheten eller ser var hörlurarna senast var anslutna, allt i Tile-appen på telefonen.

Behöver jag en speciell app?

Ja, om du använder Bose för första gången, se till att du hämtar Bose Connect-appen. Den här appen ser till att hörlurarna får den senaste uppdateringen av inbyggd programvara, inklusive funktionen sida vid sida. När du har kontrollerat att SoundSport Wireless-hörlurarna har den senaste inbyggda programvaran kan du helt enkelt hämta Tile-appen för att aktivera hörlurarna med Tile-enhetens kraft. Om du redan har ett sida vid sida-konto kan du lägga till Bose SoundSport trådlösa hörlurar.
Panel app för Android
Panel ap för iOS

Hur aktiverar jag Bose SoundSport trådlösa hörlurar?

1. Ladda bara ner Tile-appen
  2. Skapa och bekräfta ditt konto
  3. Öppna Tile-appen och tryck på +-tecknet och tryck sedan på för att välja trådlösa Bose SoundSport-öronsnäckor
  4. Följ anvisningarna på skärmen – du vill se till att hörlurarna är laddade och påslagna för att aktivera panelen
  5. Håll hörlurarna nära telefonen tills du ser meddelandet om att aktiveringen har slutförts
  6. När du har lagt till Bose SoundSport Wireless till ditt sida vid sida-konto kan du hitta och ringa dina hörlurar
    Obs! Om SoundSport-hörlurarna inte visas i Tile-appen avinstallerar du och installerar om Tile-appen.
Mer hjälp finns på Tile.com.