Bose SoundLink Flex Bluetooth®-Högtalare

Försäljning från 2021 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Styra medieuppspelning och samtalsfunktioner

En förklaring av de olika kontrollerna på produkten.

Högtalarkontroller

Medieuppspelnings- och volymfunktioner

Function Button Press
Spela upp/pausa Tryck på flerfunktionsknappen icon knappen
Hoppa framåt Tryck på flerfunktionssfunktionen icon knappen två gånger snabbt
Hoppa bakåt Tryck på Multi-Function (Multi-Function) icon knapp tre gånger sfort
Volym upp Tryck på +
Volym ned Tryck -

Samtalsfunktioner

Function Button Press
Besvara/avsluta ett samtal Tryck på flerfunktionen icon knappen
Avvisa ett inkommande samtal Tryck på och håll ned multifunktionen icon knapp i 1 sekund
Besvara ett andra inkommande samtal och parkera det aktuella samtalet under ett samtal, tryck på flerfunktionsknappen icon knappen
Avvisa ett andra inkommande samtal och håll kvar det aktuella samtalet under ett samtal, tryck på och håll ned Multi-funktionen icon knapp i 1 sekund
Växla mellan två samtal med två aktiva samtal och håll ned flerfunktionsknappen icon knappen två gånger snabbt
Öppna röststyrning för att ringa ett samtal när du inte är i ett samtal, tryck på och håll ned multifunktionen icon butto nfor 1 sekund. Din mobila enhet kanske inte stöder röststyrning. Mer information finns i enhetens bruksanvisning.
Stäng av/slå på ljudet för ett samtal medan det pågår trycker du på + och - samtidigt