90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle® SoundTouch® 525 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera Auto-off-läge

Med inställningen för automatisk avstängning kan produkten automatiskt stängas av och gå in i standbyläge om den inte används under en viss tid. Detta är till exempel användbart för att spara ström om produkten råkar vara påslagen av misstag.

Ändra inställningen Automatisk avstängning:

Din syste mautomaticall ydriver av, om det finnas nrinteraktion för heller 4 eller 24 timmar. Så här väljer du en tidsram:
  1. Tryck på knappen mer på fjärrkontrollen för att visa systemmenyn
  2. Bläddra till höger och välj  alternativ
  3. Bläddra ned till Automatisk avstängning
  4. Rulla åt vänster eller höger  (pulvrig efter 4 timmar) eller inaktivera (stäng av efter 24 timmar) inställningen
  5. Tryck på knappen Avsluta för att öppna menyn.
 *Obs! Den här inställningen svarar på andra versioner av äldre programvara:
  • Versioner 01.08.02 – 01.09.06: Beroende  på inställningen Automatisk avstängning stängs systemet av efter 4 eller 24 timmar (se ovan). Oavsett den här inställningen stängs källan av om det inte finns någon video eller något ljud från en ansluten videoenhet eller om det inte finns något ljud från en ansluten ljudenhet under 15 minuter
  • Versioner 01.04.00 – 01.08.02: När inställningen Automatisk avstängning är inaktiverad stängs systemet aldrig av
  • Versioner 01.03.06 eller tidigare: Det finns ingen inställning för automatisk avstängning. Systemet stängs av efter 24 timmar utan interaktion