Bose Noise Cancelling Headphones 700

Försäljning från 2019 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera Auto-off-läge

Med inställningen för automatisk avstängning kan produkten automatiskt stängas av och gå in i standbyläge om den inte används under en viss tid. Detta är till exempel användbart för att spara ström om produkten råkar vara påslagen av misstag.

Använd Bose Music-appen för att välja hur länge produkten ska stängas av automatiskt:

Det finns två timers i hörlurarna som kan stänga av hörlurarna om de inte används under en viss tid för att spara ström. Inställningen för automatisk avstängning , som är justerbar i Bose Music-appen, är som standard aldrig men kan ställas in på en tidsram efter vilken hörlurarna stängs av om inte ljud spelas upp.  Rörelsedetektionen stänger av hörlurarna om inga rörelser upptäcks under 60 minuter.  Rörelsedetektionstimern kan stängas av i appen musik i avsnittet Inställningar > Automatisk avstängning under Avancerat (börjar med programversion 3.0.x)

Så här justerar du inställningen för automatisk avstängning :
  1. Öppna Bose Music-appen och anslut eller välj dina hörlurar

2. Tryck på Inställningar

3. Under STRÖM trycker du på Automatisk avstängning

4. Välj en tidsram.