SoundLink Revolve Bluetooth®-högtalare

Försäljning från 2021 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera Auto-off-läge

Med inställningen för automatisk avstängning kan produkten automatiskt stängas av och gå in i standbyläge om den inte används under en viss tid. Detta är till exempel användbart för att spara ström om produkten råkar vara påslagen av misstag.

Aktivera eller inaktivera automatisk avstängning:

Tryck och håll in knapparna Input och Volume + samtidigt tills en ton eller ett röstmeddelande (om det är aktiverat) bekräftar inställningen.