SoundSport Pulse trådlösa hörlurar

Försäljning från 2016 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera Auto-off-läge

Med inställningen för automatisk avstängning kan produkten automatiskt stängas av och gå in i standbyläge om den inte används under en viss tid. Detta är till exempel användbart för att spara ström om produkten råkar vara påslagen av misstag.

Använd Bose Connect-appen för att välja en tidsperiod innan produkten stängs av automatiskt:

Som standard stängs produkten av efter 18 minuters inaktivitet. Du kan ändra detta med Bose Connect-appen:
  1. Öppna appen och vänta medan den söker efter tillgängliga Bose Bluetooth®-produkter

Searching for bluetooth screen

2. Tryck på ikonen för inställning av växel för att öppna menyn för produktinställningar. (Tips! Om du har fler än en Bose Bluetooth-produkt kan du svepa åt vänster eller höger för att hitta den och sedan trycka på Inställningar)

Settings gear icon

3. Tryck på Väntelägestimer

Settings menu

4. Välj den tid det tar innan headsetet stängs av. Standardinställningen är aldrig.

Settings menu for auto off-timer