Wave® SoundTouch®-musiksystem

Försäljning från 2013 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera Auto-off-läge

Med inställningen för automatisk avstängning kan produkten automatiskt stängas av och gå in i standbyläge om den inte används under en viss tid. Detta är till exempel användbart för att spara ström om produkten råkar vara påslagen av misstag.

Aktivera eller avaktivera automatisk avstängning.

Saker att veta

• Automatisk avstängning är aktiverad som standard, vilket stänger av systemet automatiskt om det inte används under 20 eller 3 0 minuter: System med programvaruversioner tidigare än 04.01.00 stängs av efter 30 minuter
  • Om ditt system spelar upp ljud men ingen interaktion sker , stängs det automatiskt av efter 24 timmar oavsett inställningen för automatisk avstängning. Den här 24-timmarstimern återställs när någon knapp trycks in på fjärrkontrollen

Så här ställer du in automatisk avstängning:

1. På fjärrkontrollen håller du in Larminställning (meny) tills -MENYN SETUP (INSTÄLLNINGAR) - visas i systemet
  2. Tryck  på knappen Tune/MP3 > upprepade gånger tills -AUTO OFF- visas
  3. Tryck på knapparna Time + eller – för att välja YES eller NO
  4. Tryck på knappen Larminställning (Meny) eller vänta 10 sekunder för att stänga menyn.